Nov Dirt 5 napovednik pokaže slastno preganjanje po blatni progi

V dirkačinah se moje najljubše dirke odvijajo na blatnih progah. Preprosto je nekaj hudo uživantskega, ko drviš skozi ovinke in blato šprica vsepovsod, poleg tega pa vsake toliko naletiš še na kakšen hribček, ki te pošlje visoko v zrak.

Dirt 5 bo preganjanje po blatu seveda vseboval, saj bi drugače njegovo ime imelo bolj malo smisla. Razvijalec Codemasters pridno izdaja nove napovednike in v vsakem vidimo največ dirkanja ravno na blatnih stezah, to pa zato, ker to lahko nato sparijo z eno hudo zanimivo novostjo: dinamičnim vremenom.

V zgornjem videu lahko vidite drvenje po stezi v Maroku in sredi dirke se nam začne počasi približevati peščena nevihta. Vidljivost se zato močno zmanjša in med vožnjo se bo treba malce zanesti tudi na svoje instinkte, saj nas drugače čaka hitro srečanje z bližnjo steno. Sicer igranje še ni povsem naslednjegenracijsko, a zagotovo bomo kmalu dobili dirkačine, ki bodo tako podrobne, da bomo lahko na stezi videli odtise gum.

Dirt 5 bi moral že iziti oktobra, a se je razvijalec odločil prestaviti izid, da bo ta bolj blizu rojstvu novih konzol. Tako ga bomo na trenutnih konzolah in PC-ju dobili 6. novembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime