Indiana Jones 5 naj bi konstantno prelagal izid zaradi težav s scenarijem

Minilo je že 12 let odkar je izšel zadnji Indiana Jones film, imenovan The Kingdom of the Crystal School, a še danes se spomnim tiste neumne scene, ko se Indy zaščiti pred jedrsko eksplozijo tako, da se skrije v hladilnik.

Že takrat se je boleče poznalo, da je nekdaj hitri in agilni Harrison Ford preprosto prestar, da bi skakal po starodavnih grobnicah, kjer bi se z bičem zavihtel na nedosegljive predele. In to je bilo več kot desetletje nazaj! Danes jih ta legendarni igralec šteje že 78, vendar pa Hollywood meni, da je v njem še dovolj energije, da si vsaj še enkrat nadene ikonski klobuk slavnega arheologa.

Peti del Indiane Jonesa je že dolgo v nastajanju, a datumi se neprestano prestavljajo. V začetku letošnjega leta je na površje prišla tudi žalostna novica, da je iz projekta izstopil režiser Steven Spielberg, temu pa se je nato pridružil tudi scenarist David Koepp.

Slednji je pred kratkim podal intervju, v katerem je razložil tegobe glede pisanja scenarija. Spisal je par različnih zgodb in celotna ekipa je imela veliko idej, a nikakor se niso mogli zediniti na eni od njih. Potem, ko je prišla zamenjava režiserja, je bil čas, da se poslovi tudi David. Povedal je, da so bili vsi vljudni, a da je bilo precej očitno, da želi svež režiser dobiti tudi novega scenarista, ki bi na novo zapisal celotno zgodbo.

Indiana Jones 5 je tako še v zgodnji fazi nastajanja in ima za zdaj začrtan izid za 29. julij 2022, takrat pa bo Harrison Ford star že spoštljivih 80 let.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime