Ghost of Tsushima bo še ta mesec dobil večigralstvo in New Game+

V naši recenziji za Ghost of Tsushima smo zapisali, da je tole striktno enoigralski naslov in pričakovali smo, da bo tak ostal tudi skozi celoten življenjski cikel. Razvijalec Sucker Punch pa nas je pošteno presenetil in tako napovedal, da bo njihova igra preko posodobitve 1.1 prinesla cel kup novosti, med katerimi najbolj izstopa večigralstvo.

Brez skrbi – to ne pomeni, da bo igra dobila battle royale način, ampak bo samo popestrila preigravanje štorijalnih misij, le da se boste zdaj na avanturo lahko podali s prijateljem.

Sodelovalno igranje se uradno imenuje Ghost of Tsushima: Legends, omogočalo pa nam bo preigravanje prav posebnih novih misij, ki so bile ustvarjene za dva igralca. Te naloge nam bo podajal Gyozen the Storyteller, ki ga bomo našli v raznih vaseh po mapi. Ko se bomo z njim pogovorili, se bomo preselili v večigralsko čakalnico, tam pa bomo lahko našli avantur željnega soigralca.

Poleg tega bomo dobili tudi nove misije, ki so namenjene štirim igralcem. V tem načinu se bomo na različnih delih mape borili proti valovom nasprotnikom in dlje, ko preživimo, boljše nagrade bomo prejeli. Sucker Punch namerava ta del še bolj razširiti in trenutno delajo celo na raidu, ki bo sestavljen iz treh stopenj.

Kot da to ni že dovolj bomo dobili še kup drugih dobrot. New Game+ bo namenjen igralcem, ki so kampanjo že končali in iščejo nov izziv. Tako se bomo lahko spustili v vnovično preigravanje, le da bomo tokrat obdržali vse že prej odklenjene veščine, tehnike in opremo, težavnost pa bo močno zvišana. Preigravanje na New Game+ nam bo prineslo tudi novo opremo, trofeje in posebno rožo Ghost Flower, ki jo bomo lahko zamenjali za posebne nagrade.

Posodobitev 1.1 bo prinesla tudi močno pogrešano možnost izbiranja različnih setov opreme. Igralci se namreč spustijo v osvobajanje raznih vasic v skrivalniškem ali samurajskem načinu, vsak od teh pristopov pa je zahteval svojo opremo. Menjavanje te je bilo tečno in zamudno, po novem pa boste lahko vnaprej sestavili paket opreme in na tega preklopili samo z enim stiskom gumba.

Ghost of Tsushima bo novo posodobitev prejel že 16. oktobra, kar vam da kratko časovno okno za končanje kampanje in pripravo za New Game+.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime