Minecraft Dungeons bo pozimi prejel nov DLC

Ko je Minecraft Dungeons vendarle izšel, se je zdelo, da bo to samo en preprost akcijski RPG, ki bo zaradi svoje relativne enostavnosti popularen kakšen mesec, nato pa bo hitro utonil v pozabo. Vendar pa sta razvijalca Mojang in Double Eleven od izida igra prinesla lepo število novih posodobitev in razširitev.

Dobili smo že dva večja dodatka: Jungle Awakens in Creeping Winter, konec tega leta pa nas bo pričakal že tretji DLC z naslovom Howling Peaks.

Kot lahko sklepate iz imena nas bo tokratna raziskovalna avantura odpeljala na vrh gore, tam pa nas bodo pričakali novi sovražniki, ogromen šef Tempest Golem ter kup dodatne nove opreme.

Minecraft Dungeons se tudi poskuša znebiti slovesa, da je to neka enostavna igra za otroke. Razvijalec je dodal kar nekaj različnih Apocalypse težavnostnih stopenj, decembra pa bomo dobili novo brezplačno posodobitev Apocalypse Plus, ta pa bo dodala še 20 novih težavnostnih stopenj.

Že naslednji mesec pa bo v igro prispela še ena uporabna mehanika, saj prihaja podpora za sodelovalno igranje med različnimi platformami. Tako boste PC in konzolni igralci končno lahko zaigrali na istem strežniku in se zabavali v skupnih avanturah, ne glede na to, na katerem sistemu trenutno igrate.

Čakamo na prvi pravi igralni posnetek, do takrat pa se boste morali zadovoljiti s kratkim dražilnikom zgoraj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime