Obetajoča grozljivka The Medium dobila datum izida in nov napovednik

Razvijalec Bloober Team trenutno paca zelo obetaven projekt v obliki grozljivke The Medium. Ta navdušuje od svojega prvega napovednika in to ne samo zaradi svoje prekrasne grafične podob, ampak tudi zanimivih in unikatnih igralnih prijemov. The Medium nas bo namreč postavil v vlogo ženske, ki ima globoko povezavo z onostranstvom. Tako bo lahko med igranjem prehajala med dvema različnima dimenzijama, kar močno spomni na Silent Hill serijo, le da bomo tu skočili v drug svet s pritiskom enega gumba in to povsem brez nalagalanih zaslonov.

Dolgo se je ugibalo tudi o datumu izida, saj je to ena redkih iger, ki bo izšla lena konzoli Xbox Series X in PC-ju, zato je veliko ljudi upalo, da jo bomo lahko igrali že novembra, skladno z izidom nove konzole.

Bloober Team je včeraj uradno razkril datum izida in ta bo žal zamudil konzolni izid, a vseeno bomo lahko igro zagnali že letos. The Medium bo namreč izšel 10. decembra, razvijalec pa nas je razveselil z novim napovednikom, ki znova pokaže čudovito grafično podobo igre.

Morda bo ta datum razžalostil tiste, ki ste nameravali za Noč čarovnic preigrati kakšno dobro grozljivko, vendar bodite brez skrbi, saj bo za grozljivost poskrbljeno iz drugih strani. Epic Games bo namreč naslednji teden brezplačno podelil grozljivko Amnesia: A Machine for Pigs, konec tega meseca pa bomo dobili še tretji del Amnesia: Rebirth.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime