Modern Warfare bo danes prejel posodobitev, ki bo močno zmanjšala velikost igre

Vsi vemo, da se je velikost zadnjega Call of Duty igre razlezla že na takšno velikost, da je vse skupaj postalo že malce smešno. Modern Warfare posodobitve so postale že stvar resnih pogovorov in zadeva je narasla že do te mere, da igre nisi več spravil na standardni SSD disk velikosti 250 GB.

Razvijalec Infinity Ward se je odločil, da je bilo posmehovanja dovolj in zato bomo danes preko nove posodobitve 1.28 dobili eno hudo uporabno funkcijo. Igralci boste namreč po novem namestili samo tisti igralni način, ki ga dejansko igrate in ne tudi celega Modern Warfare paketa, ki je zahteval hud diskovni davek. Kako točno bo posodobitev razdelila igralne načine še ni jasno, a predvidevamo, da boste lahko posamično namestili Warzone igralni del in Modern Warfare večigralski modul in enoigralsko kampanjo.

Popravek 1.28 bo zagotovo prinesel še kakšne novosti in manjšanje velikosti igre je te dni več kot dobrodošlo. Približuje se namreč izid naslednjega poglavja Black Ops Cold War in tudi ta igra bo v Warzone prinesla nekaj dodatne vsebine, kar bi prejšnji paket še bolj napihnilo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime