Cyberpunk 2077 novi igralni posnetek se osredotoči na avtomobile

Razvijalec CD Projekt RED nam je včeraj pripravil nov igralni posnetek iz sklopa videov Night City Wire in tokrat so se osredotočili na prikaz vozil, ki jih bomo videli v različnih predelih mesta Night City.

Čaka nas cel kup različnih vozil in tako se bomo lahko vozili v poceni, komaj premikajočih se vagonih in ultra hitrih hibridnih avtih, ki tudi pritečejo vozilom prihodnosti. Je pa razvijalec pri njih pokazal tudi nekaj originalnosti. Vsaka kategorij vozil bo vsebovala svojo podobo in statistike, vendar pa se raznolikost ni ustavila samo tam. Čisto vsako individualno vozilo bo namreč posebno in tako boste lahko med raziskovanjem mesta naleteli na super hitri avto, a mu bodo manjkali nekateri deli, zaradi česar ne bo tako lep ali hiter kot polni model. Svet Cyberpunka 2077 je krut in neizprosen, zato tudi ni presenetljivo, da roparji kradejo dele avtomobilov, če so ti parkirani v revnejših predelih.

Posebno pozornost je dobil tudi srebrni 1977 Porsche 911, ki nosi napis Samurai. Ta avto je namreč last Johnnyja Silverhanda, ki ga bo v igri uprizoril igralec Keanu Reeves. CDPR je zato v sodelovanje povabil kar podjetje Porsche in v zgornjem posnetku lahko vidite, koliko truda so vložili v to sodelovanje.

Cyberpunk 2077 je tako videti iz dneva v dan boljše. Razvijalec je še enkrat potrdil, da datum 19. november drži kot pribit in da se bo ta zdaj spremenil samo v primeru neke večje naravne katastrofe. Kar pomeni, da lahko kmalu pričakujemo meteor velikosti Texasa, kako se nezadržno približuje Zemlji.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime