Razvijalec Bungie napadel največjega prodajalca Destiny 2 goljufij

Goljufanje v večigralskih igrah je problem, ki se ga še nekaj časa ne bomo znebili. Pisali smo že o temu, kako se je zadeva razpasla na Call of Duty strežnikih in da so konzolni igralci zaradi tega začeli izklapljati povezovanje s PC igralci.

Problem goljufanja in hekanja je tudi zelo dobičkonosna panoga, zato so hekerji začeli svoje ponudbe prodajati na raznih spletnih straneh. V zameno za mesečno naročnino lahko goljufate v vseh najbolj popularnih večigralskih naslovih in si tako redno povečujete svoj e-penis.

Razvijalec Bungie se že dolgo bori proti goljufom v svoji igri Destiny 2 in tokrat so se odločili, da enkrat za spremembo udarijo po viru. Tako so se spravili na ponudnika Perfect Aim, ki je na svoji strani ponujal nepoštene rešitve za cel kup popularnih večigralskih iger. A po novem je Destiny 2 izginil iz njihove ponudbe, saj je na strani zapisano, da je Bungie zahteval umik prodaje goljufij. Zapisali so še, da na tem mestu ne želijo razpravljati o tem, ali je njihova zahteva upravičena, a za zdaj Destiny 2 goljufij pri njih ne boste našli.

Zanimivo je tudi to, da Perfect Aim še vedno nadaljuje s prodajo svojih storitev iz drugih iger. Tako ponosno oglašujejo goljufije iz iger kot so Apex Legends, Rust, CS: GO in Mordau, od leta 2015 pa so nabrali že več kot 200.000 uporabnikov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime