Darkest Dungeon 2 prihaja naslednje leto, a samo na Epic Games trgovino

Razvijalec Red Hook Studios je z igro Darkest Dungeon dokazal, kako pravilno speljati razvoj igre, ki je dobil denarno podporo iz strani skupnosti. Igra je namreč najprej izšla v načinu Early Access, v tem testnem načinu pa je preživela eno leto, vmes nabirala odzive igralcev in se prilagajala njihovim željam in nato s polnim izidom navdušila vse igralce, ki obožujejo temačno okolico, odličen boj in visoko težavnost.

Razvoj drugega dela je bil tako povsem logična poteza in tega je razvijalec sprva napovedal kakšno leto nazaj, od takrat pa je vladala tišina. Red Hook Studios se je včeraj končno spet oglasil in napovedal, da bo Darkest Dungeon 2 izšel naslednje leto ekskluzivno za trgovino Epic Games in to zopet v načinu Zgodnjega dostopa.

Skladno s tem smo dobili nov napovednik in tako lahko vidimo, da bo dvojka precej spominjala na original. Grafični slog ostaja isti, razvijalec pa je že povedal, da bo bojni sistem gradil na temeljih izvirnika, le da bo tokrat bolj izpopolnjen. Prav tako se bo spremenil sam sistem igranja, saj smo v enki skrbeli za naše domače posestvo, drugi del pa nas bo poslal na dolgo potovanje, kjer bomo lahko preverili, koliko norosti lahko naša četica izbrancev vzdrži, preden podležejo norosti.

Novica o Epic Games pripadnosti bo zagotovo razjezila marsikaterega igralca, a morda se tu skriva tudi kakšna dobrina in zna se zgoditi, da bomo pred izidom dvojke dobili prvi del brezplačno. Darkest Dungeon 2 stran v Epic Games trgovini že stoji, tam pa si lahko igro tudi dodate med seznam želja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime