Big Bang Theory zvezdnico bomo novembra gledali v novi zanimivi seriji The Flight Attendant

Oboževalci igralke Kaley Cuoco, ki je najbolj znana po vlogi Penny v seriji Veliki pokovci, boste kmalu lahko svojo vzornico zopet gledali na televizijskih zaslonih. Zvezdnica je že dolgo nazaj podpisala pogodbo s televizijsko hišo HBO in skupaj sta v zadnjih letih delala na novi seriji The Flight Attendant, ki je pred kratkim dobila svoj prvi napovednik.

Ta ima vsekakor zelo zanimiv zaplet in je narejena po knjižni predlogi iz leta 2018, ki jo je spisal Chris Bohjalian. Zgodba pravi, da se stevardesa Cassandra Bowden, ki jo bo zaigrala Kaley, po eni strastni noči v Dubaju, zbudi v postelji zraven trupla. Cassandra se ne spomni ničesar, zato celotno zadevo ignorira in niti ne obvesti policije. V New Yorku jo nato dobi v roke FBI, ki jo povpraša po njeni Dubajski avanturi in tako Cassandro čaka težka naloga prepričevanja policije o svoji nedolžnosti, poleg tega pa mora iz svojih koščkov spomina sestaviti prepito noč.

Napovednik je vsekakor zanimiv in kaže na nekakšno črno komedijo, ki bo mešala resne in komične trenutke. Pri izdelavi sodelujejo tudi nekatera imena iz presenetljivo dobre serije You, ki se je bavila s podobno tematiko.

Flight Attendant bo svoj izid doživela 26. novembra, na voljo pa bo samo preko pretočne platforme HBO Max.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime