Netflix in Ubisoft bosta spočela Assassin’s Creed serijo

Ni skrivnost, da je Netflix velik pristaš igričarske industrije in za njihovo platformo je bilo najavljeno kar nekaj predelav iger v obliki gledljivih izdelkov. Na Netflixu lahko trenutno spremljamo seriji Castlevania ter Dragon’s Dogma, Capcom pa bo kmalu na to platformo pripeljal svojo serijo grozljivk Resident Evil.

Netflix je včeraj najavil še enega partnerja in to je postal francoski Ubisoft. Ta je v podobno partnerstvo v preteklosti že stopil z Applom, kjer je svojo roko in igre posodil pri ustvarjanju serije Mythic Quest: Raven’s Banquet, z Netflixom pa bo v filmski svet zakorakal bolj konkretno.

Tako bomo končno dobili čisto pravo Assassin’s Creed serijo, ki jo je Ubisoft najavil že tri leta nazaj. Šlo bo za serijo z živimi igralci, bo pa partnerstvo podjetij prineslo tudi druge izdelke iz te franšize, kar bo naknadno izrodilo tudi animirano serijo.

Poleg kratkega dražilnika nismo dobili nobenih drugih informacij, upamo pa, da morda kmalu dobimo kakšen bolj obsežen napovednik.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!