Začela se je Steam Halloween razprodaja

V Halloween razprodajo je v zadnjem hipu vstopil še zadnji večji igralec. Govorimo seveda o Steamu, ki je včeraj spustil cene celemu kupu iger, ki vam bodo v naslednjih dneh zagotovo poslale strah v kosti.

Razprodaja je zanimiva tudi za tiste, ki ne marate grozljivk, saj so svoj delež popustov doživele tudi povsem običajne igre, ki s strašenjem igralca nimajo veze.

Steam ni tokrat ponudil nobenega nabiranja značk, je pa spustil cene raznim emotikonom in ozadjem, ki bodo zanimivi predvsem tistim, ki Steam trgovine ne uporabljate zgolj za zaganjanje iger.

Za vas smo nakup zbrali nekaj najbolj zanimivih popustov.

Vnosov je seveda preveč, da bi jih lahko vse popisali tule, tako da za poln seznam popustov obiščite naslednjo povezavo. Razprodaje bo konec 2. novembra.

Če vas zanimajo Halloween popusti iz drugih platform, potem si lahko ogledate še trenutne razprodaje na Epic Games, GOG in PlayStation platformah.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PlayStation 5 – konzola, ki se resnično čuti kot skok v naslednjo generacijo

PlayStation 5 je v Evropi izšel nekaj dni nazaj in Evropejci smo se, podobno kot naši Ameriški bratje, spustili v divji boj za izpolnjevanje...

Joker spet živi in sicer v podobi nove revije Jazbina

Ta mesec smo zabeležili že tretje leto, odkar je še svoj zadnji vzdih vzela slovenska revija Joker. Ta računalniški zabavnik je pridno izhajal že...

Call of Duty 1 e-športna scena je v Sloveniji še vedno živa

Prvi Call of Duty je danes star že 17 let in nedavno izdani Cold War je povsem drugačen od tiste prve igre, ki jo...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!