Kontroverzni YouTuber Vitaly Zdorovetskiy si je med padalsko nesrečo zlomil hrbet

YouTuber Vitaly Zdorovetskiy je eden tistih ljudi, ki radi konstantno živijo na robu. Podjetni Rus je svoje traparije do nevarnosti dobro unovčil in si skozi leta nabral široko gledanost in celo krdelo sledilcev, ki ga radi spremljajo na njegovih avanturah.

O 28-letniku smo pisali tudi na naši strani in to kar dvakrat. Prvič nam je padel v oči, ko se je spravil na plezanje piramid v Gizi in je moral zaradi tega podviga nekaj dni preživeti v egipčanskem zaporu. Nato pa smo gledali njegovo tedanjo dekle Kinsey Wolanski, ki je lani sredi tekme Lige prvakov stekla na igrišče in v izzivalni obleki oglaševala njegovo spletno stran Vitaly Uncensored.

Ta zadnja potegavščina mu je močno dvignila slavo in trenutno ima Vitaly na YouTubu več kot 10 milijonov naročnikov, na Instagramu pa ga spremlja 2 milijona ljudi. Slednji so kakšne štiri tedne nazaj gledali njegove skoke iz letala s padalom, nekaj dni nazaj pa je Vitaly preko svojega Instagramovega profila sporočil žalostne novice.

Pri skoku s padalom je namreč prišlo do zapletov in na zgornjem posnetku lahko vidite, kako popularnega YouTuberja umeščajo na nosila. Vitaly je nato v bolnici podelil nove informacije, saj naj bi utrpel zlomljen vrat in hrbet. Povedal je, da verjetno ne bo potreboval operacije in da lahko trenutno premika noge in glavo, a pot do okrevanja bo še zelo dolga.

To je potrdilo tudi njegovo nekdanje dekle Kinsey, ki ga je tolažila v bolnišnici. Zahvalila se je vsem oboževalcem za besede podpore, ki mu te dni pomenijo veliko, zraven pa dodala, da nista nazaj skupaj in da mu trenutno stoji ob strani kot prijateljica, saj bo potreboval vso podporo, ki jo lahko dobi na svojem dolgotrajnem okrevanju.

Vitaly se je letos že znašel v časopisnih člankih, ko je aprila zaradi neznanega razloga napadel žensko tekačico v Miamiju. Zbil jo je na tla in začel udrihati po obrazu in ji nad očesom naredil veliko brazgotino. Ženska je povedala, da Vitalyja ne pozna in da mu je pobegnila samo zato, ker so ji na pomoč priskočile priče. Vitaly je bil aretiran, a je bil izpuščen iz zapora, potem ko je plačal 7500 $ kazni.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PlayStation 5 – konzola, ki se resnično čuti kot skok v naslednjo generacijo

PlayStation 5 je v Evropi izšel nekaj dni nazaj in Evropejci smo se, podobno kot naši Ameriški bratje, spustili v divji boj za izpolnjevanje...

Joker spet živi in sicer v podobi nove revije Jazbina

Ta mesec smo zabeležili že tretje leto, odkar je še svoj zadnji vzdih vzela slovenska revija Joker. Ta računalniški zabavnik je pridno izhajal že...

Call of Duty 1 e-športna scena je v Sloveniji še vedno živa

Prvi Call of Duty je danes star že 17 let in nedavno izdani Cold War je povsem drugačen od tiste prve igre, ki jo...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!