Godfall dobil še zadnji napovednik pred izidom

Prihajajoča RPG igra Godfall je vsekakor vizualni spektakel, vendar pa kljub vsem napovednikom še vedno ne vemo, kaj za vraga bomo v tej igri sploh počeli. To verjetno ni preveč dober znak in navadno takšno skrivnostnost pomeni, da bo zgodba precej zanič in je ni vredno izpostavljati. Kar je škoda, saj je Godfall enoigralski RPG, ki pa bo kljub temu potreboval neprestano povezavo na internet.

Dobili smo še zadnji napovednik pred izidom, ki med vsem pretepanjem in skakanjem glavnega junaka končno izusti tudi kakšno besedo o namenu našega početja. Igrali bomo Valorian viteza, ki bo moral pobiti večje šefe, to pa mu bo tudi omogočilo, da njihovo moč nato prenese nase in nenadoma se bomo lahko poigrali z novimi posebnimi sposobnostmi.

Bojevanje precej spominja na God of War, le da nas tokrat obkroža precej več napadalcev, očitno pa bomo imeli na izbiro tudi več različnih orožij. Zanimivo je, da do sedaj še nismo videli še niti enega obraza, saj čisto vsi karakterji neprestano nosijo čelade, tako da sploh ne vemo, ali se pod tisto čelado skriva človeški obraz ali pa kaj drugega.

Godfall prihaja 12. novembra na PlayStation 5 in PC, vendar samo na Epic Games trgovino. Zadeva bo imela precej visoke sistemske zahteve, ki jih je vredno pregledati, če v vašem PC-ju trenutno prebiva šibkejša strojna oprema.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime