Najavljena povsem nova Mass Effect igra

3 leta minevajo, odkar nam je razvijalec Bioware pripeljal zadnje Mass Effect poglavje, ki se je imenovalo Andromeda. Igra je morala po stopinjah odlične trilogije, ki jo mnogi smatrajo za najboljšo znanstvenofantastično serijo vseh časov, tako da naloga ni bila lahka. Žal je igra pogrnila po celi črti. Raztrgali so jo tako kritiki, kot tudi novinarji in povratni učinek je bil tako slab, da je založnik EA preklical razvoj DLC-jev in spravil serijo na hladno.

Od takrat je preteklo dovolj vode, da je založnik EA pripravljen poskusiti še enkrat in razvijalcu Bioware ponuditi novo priložnost. Ta se je po slabi Andromedi in nerodnemu Anthemu ustavil, se reorganiziral in se namerava vrniti v naša srca v velikem slogu. Tako trenutno pridno delajo na novem Dragon Age poglavju, prav tako pa so nedavno napovedali predelavo prvih treh Mass Effect iger.

Skladno z najavo predelave smo dobili novico tudi o povsem novi Mass Effect igri. Na njej dela ekipa veteranov, kar naj bi pomenilo, da pri izdelavi ne bo prisotna tista ekipa, ki je bila zaslužno za Andromedo. Na žalost o novem projektu ne vemo skoraj ničesar, razen da je zadeva v zgodnjih fazah razvoja, tako da bo verjetno izšla samo za naslednjo generacijo konzol, dobili pa smo tudi prvo sliko, ki si jo lahko ogledate na začetku članka.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime