Krvavi pikslasti Butcher je brezplačen v GOG trgovini

Spletna trgovina GOG te dni praznuje “Made in Poland” razprodajo. Poljska v sebi drži kar nekaj talentiranih razvijalcev, med katerimi je zagotovo najbolj znan CD Projekt RED, ki si trgovino GOG tudi lasti.

GOG je tako znižal cene kar lepi zbirki iger, med katerimi boste našli tudi zbirko Witcher. Ponudili pa so eno igro tudi povsem brezplačno in če si jo danes aktivirate brezplačno, potem bo vaša ostala za vedno. Brezplačnica se imenuje Butcher, gre pa za pikslasto, od strani gledano streljačino, v kateri igramo robota, ki sovraži vse stvari narejene iz mesa. Tako bo vaša pot prepredena s kadavri, vaš pokol pa bo podmazan s hektolitri krvi. Poleg vsega tega se lahko veselite kakšne mastne kletvice.

Buthcer vas čaka na naslednji povezavi, dobra novica pa je, da igra deluje tako na Windows kot tudi Linux operacijskih sistemih, podprto pa je tudi igranje s kontrolerji.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!