Naslednji Mass Effect dobil nekaj novih konceptnih risb

Zelo sem vesel, da se končno spet nekaj premika v smeri Mass Effect franšize. Razvijalec Bioware je nedavno napovedal predelavo prvih treh iger, ki jih bomo v obliki Legendary Edition paketa dobili naslednje leto, hkrati pa je najavil delo na povsem novem poglavju.

O tem za zdaj ne vemo praktično ničesar, saj smo dobili samo eno sliko, ki pa ni ravno preveč zgovorna. A če imate radi takšne konceptne risbe in iz njih poskušate izvleči skrivne podobe, delanje teorij pa je vaš hobi, potem imamo za vas dobre novice.

Pred kratkim je Bioware namreč izdal novo knjigo BioWare: Stories and Secrets from 25 Years of Game Development, ki oriše razvoj njihovih preteklih in bodočih projektov. Med slikami lahko najdemo tudi nove konceptne risbe naslednjega Mass Effecta, ki navržejo nekaj zanimivih teorij.

Na eni podobi lahko zopet vidimo tisto vesoljsko ladjo iz prve objavljene slike, ki se tokrat očitno nahaja na nekem blatnem planetu. Druga slika kaže ogromne stavbe, ki močno spominjajo na arhitekturo, ki jo je spočela skrivnostna civilizacija Remnant, znana iz zadnje igre Mass Effect Andromeda. Tretja slika pa kaže dobri stari Mass Relay, ki nam je v izvirni trilogiji pomagal prečkati ogromne razdalje. Tu je očitno zadeva še v gradnji, na robu pa nosi oznako MR 7, kar očitno pomeni, da je v gradnji več Mass Relayjev.

Vse to so samo namigi, ki pa kažejo, da se bo naslednji Mass Effect zopet odvijal v Andromeda galaksiji. To je vsekakor dobra novica za tiste, ki so Andromedo preigrali, saj je zaključek pustil kup odprtih vprašanj, na katere bomo morda končno dobili odgovore.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime