Cyberpunk 2077 dobil nov, 5-minutni igralni napovednik

19. november je končno za nami in to bi moral biti uradni datum, ko naj bi se na prodajnih policah končno pojavil težko pričakovani Cyberpunk 2077. Namesto tega je v Evropi izšla konzola PlayStation 5, razvijalec CD Projekt RED pa nam je pokazal nov daljši igralni napovednik za svojo igro.

Po pravici povedano imam vseh teh napovednikov že vrh glave in želim si, da bi presneta zadeva že enkrat izšla, saj se mi ne da gledati več enih in istih zadev iz drugačnih zornih kotov. Večje opisovalske strani so se dokopale predoglednih kopij igre in IGN je v svojem kratkem orisu zapisal, da je igra zanimiva, a da ima par pomanjkljivosti, med katerimi je najbolj izstopal šibek boj.

CDPR je izdal še en dodaten napovednik, ki oriše zgodovino lika Johnnyja Silverhanda. Tega bo v igri zaigral Keanu Reeves, ki je vse od svojega nastopa na E3 odru postal nekakšen zaščitniški znak Cyberpunka 2077.

Igra za zdaj še vedno drži začrtani datum 10. decembra in res upamo, da nas ne čakajo vnovične zamude.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. To igro že tako dolgo reklamirajo, da ko bo končno za špil cela, kot treba, bodo pa take ocene padle kot za microsoftov flying simulator. Pričakovanja so bila zelo visoka, razočaranje pa še večje.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime