Amazonovi dostavljavci očitno zdaj kradejo PlayStation 5 konzole

Norija za PlayStation 5 konzolami je trenutno na vrhuncu. Vsi bi doma imeli konzolo naslednje generacije, saj bi jim to vsaj malce popestrilo karanteno, a zaloge je preprosto premalo, da bi lahko Sony zadostil vsem potrebam.

Amazon se trudi te dni izpolniti vsaj želje vseh prednaročnikov, ki so svoj izvod konzole naročili že dolgo nazaj. A kakor poroča spletna stran Eurogamer se je v zadnjih dneh začela pri strankah pojavljati precej nenavaden fenomen, saj so potrpežljive stranke sicer prejele paket, a v škatli se ni skrival težko pričakovani PlayStation 5.

V bistvu se je zgodilo nasprotno, saj je internet poln pritožb Amazonovih strank, ki so tresočih rok odprli svoj paket, notri pa odkrili napačne izdelke. Ti so različni in segajo od mačje hrane, plastičnih vodnih pištol do riža, pekačev za žar in masažerjev za stopala. Sicer se je najprej sumilo na pomoto, a stranke so odkrile, da je bilo tudi samo pakiranje sumljivo, saj je bil uporabljen navaden lepilni trak, namesto tistega z Amazonovim logotipom.

Sum je zato padel na dostavljavce in začeli so se pojavljati primeri, ko je dostavljavec centrali sporočil uspešno dostavo paketa, čeprav tega sploh ni dostavil. Nekateri so videli voznike, ki so se za hip ustavili pred njihovo hišo, nakar so dobili na aplikaciji obvestilo o uspešni dostavi, voznik pa sploh ni stopil iz kombija in je preprosto odpeljal naprej.

Sumi se, da so vsi ti dostavljavci enostavno ukradli konzolo in jo nato prodali naprej na Ebayju, obenem pa upali, da jih ni nihče pri kraji zasačil.

Amazon se je že odzval in povedal, da trenutno preiskuje zadevo. Kontaktirali bodo vsakega prizadetega kupca in se potrudili, da uredijo zadevo tako, da bosta na koncu zadovoljni obe strani. Kaj pa se bo zgodilo s tatinskimi dostavljavci pa niso sporočili.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime