Star Citizen zopet brezplačen za igranje

Masivna vesoljska simulacija Star Citizen, ki redno podira rekorde glede nabranega denarja iz strani skupnosti, je bila že večkrat na voljo za brezplačno testiranje. Razvijalec je v sklopu dogodka Aerospace Expoja 2950 najavil novo takšno testiranje, udeležil pa se ga bo lahko vsak igralec, ki se bo odpravil na sledečo povezavo, si tam ustvaril račun in začel prenašati podatke za igro.

Tokrat bo igralcem na voljo za testiranje največ vesoljski plovil do sedaj, saj se boste lahko usedli za volan več kot stotih ladij. Med njimi boste našli tudi Crusader Mercury Star Runner, ki je tokrat sploh postal prvič na voljo za preizkus. Ne bo pa vse samo v letanju, saj boste lahko tudi prvič obiskali novo halo New Babbage Expo, kjer si boste lahko ogledali predstavitev njihovih plovil, konceptov in opreme.

Brezplačnega testiranja se lahko nadejate vse do 2. decembra. Imejte v mislih, da je Star Citizen še vedno v alfa stanju, tako da bodite pripravljeni na hrošče in slabo optimizacijo.

Če ste si morda zaželeli bolj izpopolnjene simulacije, potem še vedno ni prepozno, da v trgovini Epic Games aktivirate svojo brezplačno kopijo igre Elite Dangerous.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime