Gamer punca Belle Delphine končno pokazala joške

No, leto 2020 je vsekakor polno presenečenj in čeprav se mu približuje konec, ima očitno v rokavih še nekaj trikov, preden se letnica spremeni v 2021.

Nekaj dni nazaj nas je hudo presenetila Belle Delphine – samooklicana kraljica simpov in punca, ki je od skromnih začetkov na TikToku postala prava internetna zvezdnica, ki mesečno služi cele kupe denarja. To je prav tista punca, ki je svojim oboževalcem prodajala vodo iz kopeli ter to razprodala v samo nekaj minutah. Nato je za nekaj mesecev izginila in se zopet zmagoslavno vrnila ter ustvarila OnlyFans račun, kjer ji sledilci darujejo velike denarce v zameno za njene izzivalne fotografije.

To izzivanje je velik del tega, da je Belle Delphine toliko časa na višku popularnosti. Punca namreč ni nikoli pokazala povsem nage fotografije, saj so bili tisti najbolj kočljivi deli vedno zakriti. To je njene podpornike še bolj podžgalo in darovali so ji še večje cekine, v upanju, da bi končno pokazala dobrine.

In Belle se jih je končno usmilila. Ker je bilo leto 2020 tako polno razočaranj, se je odločila na Twitterju vsem sledilcem pripraviti pravo presenečenje. Končno je namreč pokazala svoje joške, a s tem presenečenj še ni bilo konec, saj za Božič pripravlja čisto pravi pornografski posnetek, ki bo na voljo samo njenim OnlyFans podpornikom.

Belle je nekaj takega že obljubljala dolgo nazaj, a nato je na PornHub naložila samo posnetke z umazanimi naslovi in lažno vsebino. Tokrat se gre očitno zares, kar naj bi dokazala s svojim razodetjem svojih prsih. Osebno še vedno nisem prepričan, da se bo to res zgodilo in ne bi me presenetilo, če bomo na koncu dobili neko variacijo “deepfake” posnetka. Naknadno je še obljubila, da bo prodala tudi kondom, ki bo uporabljen v seksualnem aktu, verjetno bo predmet ponujen v obliki licitacije. Simpi že zdaj padajo v nezavest in stavim, da bo nekdo za zasmrajeno gumico ponudil nekaj deset tisoč evrov.

Koliko je Belle Delphine močna vam pove njen Patreon kanal. Čeprav nanj ne nalaga nove vsebine že več kot eno leto, ima tam še vedno čez 700 podpornikov. En njen oboževalec je nato povedal, da se “sploh ne gre več za plačevanje slik, ampak preprosto hoče, da ima Belle njegov denar.”

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

4 KOMENTARJI

  1. Nekateri do lahkega zaslužka z nemodrimi dejanji, ki le zaslepuje narod, na drugi strani pa ljudje, ki trdno garajo in nič nimajo, na stara leta pa tako ali tako psihološko in fizično uničeni, pa še država jih oropa na vsakem vogalu. Ne podpirajmo tega.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime