Bog vojne Kratos prihaja v Fortnite

Fortnite te dni zopet polni naslove časopisnih člankov, saj se je nedavno zaključila četrta sezona, ta pa je po gledanosti in obiskanosti porušila skoraj vse rekorde. 5. sezona je na strežnikih že zaživela in s sabo prinesla cel kup nove vsebine, ki pa še ni povsem dokončana.

Sony je pred kratkim na Twitterju zagnal objavo, ki vsebuje avdio posnetek Jonesyja, ki je nekakšen zaščitni znak Fortnite igre. Med svojim govoričenjem opiše raziskovanje najnovejšega odkritega subjekta, ki je v preteklosti zaradi svojega nenadzorovanega besa pobil že več bogov in to kar s svojimi golimi rokami.

Ni treba biti ravno detektiv, da izgruntaš, o komu je govora. Seveda se dogajanje vrti okoli Kratosa – glavnega karakterja franšize God of War, ki je leta 2018 dobila preporod in odpihnila vse kritike.

Dataminer HYPEX je že izbrskal sliko karakterja in kakor vidimo bo Kratos nosil tisto podobo iz zadnje igre, ko se je znašel sredi zmrznjenega Midgarda. Zanimivo bo videti, kako bo ta povsem resni karakter uporabljen v igri in res nas zanima stil njegovega plesanja.

Ni še jasno, ali bo Kratos na voljo kot nagrada za opravljanje izzivov ali pa ga bomo lahko kupili v trgovini. Je pa čudno, da se je Sony kar naenkrat odločil za takšno promocijo. Vemo, da razvijalec pospešeno dela na napovedanem nadaljevanju God of War Ragnarok. Je morda to namig, da je izid te igre bližje, kot pa smo sprva mislili?

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime