Zdaj lahko prednaročite skoraj meter velik kip Geralta za dobrih 1000 €

Od naše zadnje igralne avanture z Geraldom je minilo že nekaj let, a ta srebrnolasi pobijalec zveri kar noče zbledeti v preteklost. Nasprotno, postaja vedno bolj popularen. Netflix trenutno dela 2. sezono popularne serije The Witcher, razvijalec CD Projekt RED pa je za naslednje leto napovedal novo izdajo tretjega dela, ki bo vseboval izboljšano grafično podobo, jasno pa je tudi, da delajo na novem Witcher naslovu.

Da je zadeva močno popularna, je izgruntalo tudi podjetje Prime 1 Studio, ki se ukvarja z izdelavo masivnih kipcev iz popularnih iger. Včeraj so razkrili svojo Witcher serijo, ki jo zastopa masivni Geralt.

Ta v višino sega 88 cm, širino 55 cm in globino 57 cm, težak pa je kar 22 kilogramov. Gre torej za masivno zadevo, ki jo boste bolj težko postavili na mizo, ampak boste morali rezervirat en del sobe. Kip je izjemno podroben: razločno lahko vidite vse pritikline Geraltovega oklepa, v eni roki drži znameniti srebrni meč, v drugi pa krvave glave harpij, ki bodo našemu lovcu na črnem trgu prinesle izdatno količino srebrnikov. Dodana je tudi LED osvetlitev, možno pa je tudi menjavanje glav. Tako lahko dobimo Geralta brez brade, ki spominja na tistega lika iz prve igre.

the witcher

Žal pa zadeva ni ravno poceni. Za Deluxe verzijo boste plačali okoli 1500 $, na voljo pa je tudi cenejša različica za 1300 $, ta pa ne omogoča menjavanje glav. Spletna stran Prime 1 Studio pošilja svoje izdelke povsod po svetu, tako da si ga lahko prepeljete tudi v Slovenijo. A pripravite se na čakanje: kip je za zdaj na voljo samo za prednaročilo, pošiljanje pa se bo začelo med januarjem in aprilom 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime