Battlefield 3 je sedaj brezplačen za vse lastnike naročnine Amazon Prime

9 let stari Battlefield 3 je po mnenju večine igralcev predstavljal sam vrh Battlefield serije. Tudi sam z njimi delim to mnenje, saj nikoli ne bom pozabil tistega prvega napovednika, ki je res udarno napovedal nov del serije in ob izidu nato zabeležil rekordno število igralcev.

Čeprav založnik EA že dolgo ni dodal kakšne nove vsebine, je igra še vedno popularna in pred kratkim se je trgovska veriga Amazon odločila vsem svojim strankam, ki uporabljajo Prime naročnino, podeliti brezplačne kopije te igre.

Specifično gre za ljudi, ki so naročeni na njihovo Prime Gaming naročnino, a ta je v bistvu vključena v osnovni Prime paket, ki poleg tega omogoča hitrejše dostave in gledanje pretočnega servisa. Prime Gaming pridobite tako, da naročnino povežete s Twitch platformo, nakar boste dobili brezplačno kopijo igre Battlefield 3. Pridobljeni ključ nato registrirate na Origin platformi in si tako igro za vedno prilastite.

Amazon trenutno podarja 30 dni brezplačne Prime naročnine, kar pomeni, da preprosto oddrsate na naslednjo povezavo, kliknete ogromen gumb za brezplačni preizkus in opravite svoje božične nakupe ter si prilastite brezplačno kopijo igre Battlefield 3. Nato samo preprosto prekličete obnavljanje naročnine in za en mesec priročnih bonusov boste plačali točno 0 €. Če pa boste z naročnino nadaljevali, pa boste vsak mesec prejeli nove brezplačne igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime