Streamerka na Twitchu pokazala svojo bradato školjko in prejela samo 3-dnevni ban

Za spletno platformo Twitch je od vedno veljalo, da so nekateri streamerji obravnavani nekoliko drugače kot pa drugi. Še posebej je bil na tem mestu opazen razkorak med moškimi in ženskimi streamerji, saj so ženske za svoje prestopke dobile bolj milo kazen, medtem ko je Twitch zaradi nespoštovanja pravil podeljeval tudi doživljenske odstranitve.

Na tem mestu je bil odmeven primer Dr Disrepecta, ki je bil odstranjen iz platforme zato, ker je svojo kamero odnesel na javni WC, nato pa ga je Twitch kar za vedno odstranil iz pretočne platforme in za to ni nikoli podal uradnega razloga.

Twitch pa nas želi prepričati, da se je spremenil. Njegov pravilnik je postajal čedalje strožji in pred kratkim so prepovedali žaljive besede, kot so “simp” ali pa “incel”, odstranili pa so tudi označbo za “blind playthrought”. Tako se želijo prikazati v najboljši možni luči, kar seveda tudi več kot odgovarja krovnemu podjetju Amazonu ter oglaševalcem.

A moderatorji Twitcha ne morejo povsem zapustiti svoje preteklosti, saj je nedavno na Twitchu zopet završalo. Jabolko spora je tokrat streamerka MissBehavinOfficial, ki je uradna partnerka Twitcha in Gfuela.

Sredi prenosa v živo so presenečeni gledalci naenkrat videli nekaj, kar jim ni bilo namenjeno. Punca se je namreč odločila posneti video za svoje OnlyFans naročnike, zato je obrnila svojo zadnjico kameri in spočela 8-minutno predstavo, ki bi srčni utrip dvignila tudi veteranskemu ginekologu. Ko je enkrat spoznala, kaj se dogaja, je v strahu pogledala v telefon in zbežala izpred kamere. Posnetek si lahko pogledate tule.

MissBehavinOfficial pravi, da je bila vse skupaj posledica nesreče in je na Twitterju zapisala, da je tudi ona jezna zaradi neljube pomote, saj za takšne zadeve pošteno zaračuna in jih ne podeljuje brezplačno.

twitch

A še bolj je od njenega posnetka presenetil Twitch. Ta je streamerki podelil kazen v obliki 3-dnevnega bana. Ljudje so najprej mislili, da gre za pomoto in da bo kazen zagotovo podaljšana. Vendar pa je njen Twitch kanal že nazaj med živimi, tako da ji je očitno uspelo speljati drzen podvig, ki ji je zagotovo dodal nove OnlyFans in Instagram sledilce, k temu pa lahko prištejete tudi brezplačno reklamo za njen Twitch kanal.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime