Dying Light 2 izgubil pomembnega člana razvojne ekipe

Razvijalec Techland nas je leta 2018 navdušil s čudovitim napovednikom za njihovo igro Dying Light 2. Nato so nam leta 2019 pokazali še malce več in zdelo se je, da je izid tako rekoč pred vrati. Igralni posnetek je namreč prikazal igro, ki ima že lep del vsebine izdelan, tako da bi moral razvijalec izvreči igro že v tistem letu.

A žal temu ni bilo tako in vse novice glede igre so nenadoma potihnile, širiti pa so se začele govorice, da je igra obtičala v razvojnem peklu in da je bil tisti posnetek iz leta 2019 v bistvu vse, kar je razvijalcu v vsem tem času uspelo sproducirati.

Techland nas je nagovarjal, da temu ni tako, a kakšnega novega igralnega napovednika nismo dobili. Nedavno pa smo dobili novo neprijetno presenečenje, saj je po 22 letih podjetje zapustil pomemben član ekipe z imenom Paweł Selinger.

Paweł se je od svojega delodajalca poslovil na svojem Twitter profilu in se mu zahvalil za vse priložnosti, a zdaj je čas za nove izzive. Paweł je pri Dying Light 2 bil glavni oblikovalec zgodbe, Techland pa je potrdil, da je oktobra lani njegove dolžnosti prevzel Piotr Szymanek.

Kaj se torej dogaja z igro? Lani junija je bil iz razvoja brcnjen priznani pisec Chris Avellone, ki je bil takrat obtožen seksualnega nadlegovanja večih žensk in čeprav nam razvijalec neprestano obljublja, da je z igro vse v najlepšem redu, odhod Paweła ne bi mogel priti v slabšem času. Lani denimo nismo dobili praktično nobene informacije o igri, Techland pa pravi, da nas kmalu čakajo razburljive novice.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime