Zbirka Mass Effect: Legendary Edition naj bi izšla marca

Da EA in razvijalec Bioware delata na predelavi Mass Effect iger je že stara novica. Predelava z imenom Legendary Edition je bila dolgo stvar govoric, dokler ni EA uradno najavil projekta in s tem nekoliko umiril strasti igralcev.

Žal pa se ob najavi niso povsem izjasnili glede datuma. EA je namreč samo napovedal okvirno okno izida, ki naj bi se zgodilo enkrat v pomladi 2021.

mass effect

Včeraj pa sta dva trgovca očitno po nesreči predčasno razkrila datum izida. Singapurska trgovina Shopitree in indonezijski trgovec GSShop sta namreč na Twitter poslala nov video in v trgovini ponudila izdelek za nakup, v katerem je tudi zapisan datum 12. marec. Oba vnosa v trgovini in na Twitterju sta bila zdaj izbrisana, vendar je po toči zdaj zvoniti prepozno.

Založnik tega datuma ni uradno potrdil, a glede na to, da 12. marec pade v sprva začrtani časovni okvir izida in da informacija prihaja iz dveh različnih trgovin, se zdi novica povsem legitimna.

Legendary Edition ne bo popolnoma predelal vseh treh iger, ampak bo vse zgodbe in dodatke združil v en paket, dodal podporo za kontrolerje, prenovil vmesne sekvence in dodal ločljivost 4K, ni pa še jasno, če bo Mass Effect 3 dobil prenovljeno večigralstvo, ki je bilo ob izidu pošteno zabavno.

Bioware trenutno dela tudi na povsem novem delu Mass Effect franšize, ki pa je še daleč stran in o njem imamo za zdaj zelo malo informacij.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime