Tista obetavna Harry Potter igra, Hogwarts Legacy, je bila prestavljena na 2022

Leto 2020 ni bilo prijazno do izidov iger, saj smo zaradi koronavirusa zabeležili kup prestavitev, vendar pa v igričarski industriji prestavitev še ni konec in leto 2021 zna biti v tem pogledu še hujše. Lani so namreč izšle vsaj igre, ki so bile že proti koncu razvoja, tiste, ki pa imajo pred sabo še zajeten kup kodiranja pa znajo zamuditi še bolj.

Med njih lahko uvrstimo igro Hogwarts Legacy, ki je Harry Potter oboževalce najprej navdušila s kratkim, neuradnim dražilnikom, ko pa smo dobili uradno najavo, pa je bilo veselje še večje. Na projektu dela razvijalec Avalanche Studios, igra pa bo govorila zgodbo čarovniškega izbranca, ki je bil v zadnjem hipu vpoklican na Bradavičarko. Šola čaranja bo malce drugačna kot pa v filmih, saj se bo igra odvijala v 18. stoletju, naš junak pa bo nosil posebno sposobnost zaznavanja in čaranja starodavne magije. Sliši se zanimivo, še posebej zato, ker se bo igra odvijala v odprtem svetu in ker pri projektu ne bo imela avtorica JK Rowling, ki po izidu knjig samo še nabija neke neumnosti in poskuša na nespameten način popraviti zgodovino Harry Potter sveta.

Žal pa bomo na igro morali čakati še dolgo časa. Hogwarts Legacy bi moral iziti enkrat letos, a tega časovnega okna žal ne bo ujela, tako da jo lahko pričakujemo šele enkrat v 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime