Cyberpunk 2077 dobil nov popravek, ta pa je vpeljal tudi ogromnega hrošča, ki onemogoči napredovanje zgodbe

Razvijalec CD Projekt RED pridno dela na razvijanju popravkov za igro Cyberpunk 2077, ki bi iztrebili vsaj tiste največje hrošče. Trenutno je prioriteta preprečevanje rušenja igre ter predvsem optimizacija za konzolah PlayStation 4 in 5. Igra je bila namreč zaradi svojih neprilik kmalu po izidu umaknjena iz PlayStation trgovine, kar pomeni, da razvijalec vsak dan izgublja na prodaji in te cifre seveda niso nezanemarljive.

Včeraj je izšla posodobitev 1.1 in ta je popravila nekaj največjih zagat na PC-ju in konzolah, a popravek očitno še ni dovolj dober, da bi se igra vrnila v PlayStation trgovino. Na žalost pa je posodobitev prinesla tudi eno veliko težavo v obliki novega hrošča, ki zaustavi napredovanje zgodbe.

Problem se pojavi v nalogi Down in the Street, ko bi vas moral poklicati Goro Takemura. Pred popravkom se je znalo zgoditi, da vas sploh ni poklical in ker je to ena od nalog, ki pogojuje napredovanju glavne štorije, tako niste mogli zaključiti zgodbe. Posodobitev 1.1 je zadevo popravila in sedaj vas Takemura pokliče, a nekateri igralci poročajo, da so dobili klic, a Takemura ne pove svojega dialoga in ob klicu se dobesedno ne zgodi nič. Tako spet ne morete napredovati zgodbe in ne ostane vam drugega, kot pa čakanje na nov popravek ali pa nalaganje starejšega shranjenega položaja.

Kar je toliko huje je dejstvo, da se je zdaj ta hrošč pojavil tudi pri tistih, ki jim je naloga prej delovala normalno. Trenutno edina rešitev je nalaganje starejšega shranjenega položaja, a ta mora biti narejen preden s Takemuro zapustite Wakakojevo pisarno. Ko pred pisarno zaključite pogovor s Takemuro, takoj zavrtite čas za 23 ur naprej. To naj bi končno sprožilo uspešno sekvenco klica in vam omogočilo napredovanje zgodbe.

Cyberpunk 2077 tako še vedno ni v povsem delujočem stanju in če nimate potrpežljivosti, potem priporočamo, da še malce odložite preigravanje ter počakate na vsaj še dve pošteni posodobitvi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

  1. Igre nikoli ne bom kupil … po moje je nikoli ne bodo iz bugov spravili, če pa že bodo, pa bo igra postala že tako stara, da se je ne bo splačalo več kupiti. Nad GTA 5 sem pa še danes zelo navdušen. Res je dobra igra. Razvijalci igre cyberpunk so si zadali malo prevelike cilje, glede na njihove sposobnosti … zdaj pa imajo težave, ker nekdo nekaj zna, večinoma pa ne … in potem se lovijo med sabo. Firma, ki je zaposlila vsakega razvijalca, ki se je doma učil programiranja in grafične obdelave …

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime