Big Bang Slovenija organiziral nagradno igro, ki bo zmagovalcem omogočil čast nakupa konzole PS5

Res ne vemo, kaj se zadnje čase dogaja na slovenskem trgu, a očitno se je vsem marketingarjem odpeljalo, saj manjša in večja podjetja prirejajo naravnost trapaste nagradne igre pri katerih je vedno glavna nagrada konzola PlayStation.

Najprej smo opisali kontroverzno žrebanje trgovine Game Center, nato pa je na sceno stopil telefonski gigant A1, ki je nekoga najprej izžrebal za PlayStation 4, a so se nato spomnili, da so konzolo že podelili nekomu drugemu.

Zdaj je na sceno stopil še Big Bang Slovenija in očitno nas čaka napet zaključek trilogije nagradnih iger, ki bo v slogu Gospodarja prstanov zaključila sago z eksplozivnim koncem.

Big Bang Slovenija se je po suši dokopal do nove zaloge konzol PlayStation 5. Specifično so v svoje skladišče pridobili 80 primerkov te konzole, ki pa jih bodo podelili v prav posebni nagradni igri.

Na svoji Facebook strani so zapisali sledeče:

“Zaradi omejenega številka konzol pri nas in po svetu, smo želeli vsem potencialnim kupcem omogočiti enake pogoje za možnost nakupa. S tem namenom smo organizirali tedenske žrebe, s katerimi bomo izžrebancem omogočili nakup konzole. Na tak način zagotavljamo najbolj transparenten, torej pošten in enakovreden način nakupa.”

Skratka, vseh 80 konzol bodo podelili preko žrebanja, vendar se ne veselite prezgodaj. Zmagovalec namreč ne bo prejel brezplačne konzole, ampak bo postal eden tistih srečnežev, ki bodo dobili čast nakupa konzole po ceni 499 €!

Sodeluje lahko vsak in to s preprostim klikom na naslednjo povezavo in če mu bo sreča naklonjena bo postal eden od srečnežev, ki bo ob uspešnem plačilu domov dobil sijočo novo belo konzolo.

Žrebanje bo potekalo tedensko, tako da boste morali vsak teden grizljati nohte in upati, da vas izžrebajo za sodelovanje. Če vas žrebanje zanima potem bodite pozorni na droben tisk, saj bodo tisti, ki so včlanjeni v Klub Big Bang dobili dvojne možnosti za zadetek v primerjavi s tistimi, ki si te včlanitve ne želijo držati.

big bang

Stranke seveda niso vesele in pod Facebook objavo boste med komentarji bolj težko našli nekoga, ki bi to idejo žrebanja označil za nekaj pozitivnega. Osebno mi zmaga komentar, ki predlaga da Big Bang organizira UFC ring, le da se v njem stranke borijo s sekirami, končni srečnež pa bo lahko pri njih zapravil 500 €.

Igralcem svetujemo potrpežljivost. Naša recenzija za PlayStation 5 je pozitivna, a obenem smo zapisali, da sistem trenutno preprosto potrebuje igre in tudi če se dokopljete do konzole, se je znate hitro naveličati, razen če bi radi preigravali starejše igre. Počakajte do pomladi, saj naj bi takrat zaloge končno dohitele povpraševanje, do takrat bo izšla še kakšna igra in morda bo Cyberpunk 2077 dovolj popravljen, da ga boste lahko kupili v PlayStation trgovini.

Alternativa je nakup našega HOPsi računalnika, ki vam bo prinesel ogromno igralnih ur in to skoraj takoj. Za nakup obiščite naslednjo povezavo, izpolnite podatke in nato bomo na vaš e-mail poslali določene koordinate. Te vtipkate v Google zemljevide in ko boste obiskali lokacijo koordinat, se ozrite okoli za možakom v zelenem jopiču, ki ima na sebi nalepko Milan. Z njim boste morali odboksati 6 rund ter od teh zmagati vsaj tri, poleg tega morate zmagati štiri igre kamen, papir, škarje. Če na koncu še pravilno odgovorite na Milanovo uganko, vam bo on na koncu povedal unikatno, 25-mestno kodo, ki jo nato vpišete v obrazec, to nam nato pošljete in če vam bo sreča naklonjena, boste marca izžrebani med 10 srečnežev, ki se bodo lahko kupili računalnik po ceni 988 €.

Vidite, tudi jaz imam lahko zanimive ideje. Lahko zdaj dobim službo tržnika konzol PlayStation 5?

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime