Igri Metro: Last Light Redux in For the King si lahko trenutno pridobite povsem brezplačno

Trgovina Epic Games je nedavno razkrila nekatere svoje finančne številke in čeprav je štacuna zaslužila več kot lani je založnik zagotovo v rekordnem letu digitalnih dobičkov pričakoval večjo rast. Morda Epic Games trgovina ni preveč pridobila na evrih, a zaradi brezplačnih iger je število uporabnikov preseglo vse meje.

Posledica navala so seveda brezplačne igre, ki jih Epic Games podeljuje tedensko in očitno se ne misli kmalu ustaviti. Danes smo zopet dobili novi dve brezplačni igri, ki pa sta si po igranju povsem različni.

Prva se imenuje Metro: Last Light Redux, ki je na svet prilezla leta 2014 in je drugi del Metro franšize, ki jo je nato nasledil Exodus. Last Light je odlična igra, saj nadgradi praktično vse prvine prvenca in če se vam je zdel tretji del Exodus s prehodom na odprti svet pozabljiv, potem je Last Light za vas perfekten. Igra se osredotoči na grajenje atmosfere in grozljiva podzemna železnica Moskve sicer nudi linearno izkušnjo, a je ta veliko bolj domiselno oblikovana, kot pa stopnje v Exodusu. Svoj brezplačni izvod lahko izmaknete tule.

For the King je po drugi strani povsem drugačna izkušnja. Gre za potezni RPG, ki je obarvan v risano podobo in ponuja raziskovanje mape, opravljanje nalog in tekanje skozi temnice. Gre za rouge-like žanr, kar pomeni naključno ustvarjeno okolico in veliko umiranja, vsak sprehod po mapi pa bo ob oživitvi nekoliko drugačen. For the King ponuja tudi sodelovalno igranje s prijateljem, 10. februarja pa bo igra prejela svoj prvi DLC Lost Civilization. Vaša kopija pridno čaka tukaj.

Obe igri bosta brezplačni do 11. februarja, takrat pa bo ponudbo nadomestila vesoljska igra Halcyon 6: Lightspeed Edition.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime