Komedija Coming 2 America dobila nov napovednik

Ne vem koliko vas je gledalo komedijo Coming to America iz leta 1988, a če se vam je zahotelo nekaj dobre komedije z igralcem Eddijem Murphyjem, potem je film še danes priporočljiv za ogled.

Od izida je minilo že več kot 30 let in Hollywoodu je od takrat zmanjkalo idej, tako da je bilo odobreno delo na nadaljevanju Coming 2 America. V glavni vlogi bo zopet nastopil Eddie Murphy, odigral pa bo Princa Akeema, ki se je v originalnem filmu poročil s svojo izbranko Liso in oba sta dolga leta srečno vladala kraljevini Zamundi.

Vendar pa se želi Akeem upokojiti, a tu je naletel na težavo, saj svoje oblasti ne more predati nikomur. V svojem zakonu je namreč spočel tri hčerke, zakon Zamunde pa pravi, da lahko vlada le moški. Akeem nato izve, da je v New Yorku pustil nezakonskega sina in zopet se odpravi v Ameriko, tudi tokrat pa mu bo ob strani stal Semmi (Arsenio Hall).

V New Yorku bo naletel na stare znance, ki so se v tem času ustrezno postarali. Tista frizerska klapa je ostala ista, Eddie pa bo tudi tokrat odigral več različnih vlog pod masko. Za razliko od originala pa bo nadaljevanje razdeljeno na dogajanje v ZDA in v Zamundi. Akeemov nezakonski sin se bo moral namreč moral naučiti živeti v kraljestvu Zamunde in najti svoje mesto v družini.

Coming 2 America bomo lahko gledali na pretočnem servisu Amazon Prime in sicer od 5. marca dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime