Posodobitev 1.11 v DayZ prinesla cel kup popravkov in pobrisala strežnike

O preživetveni igri DayZ nismo napisali članka vse od julija lani, ko je razvijalec Bohemia v igro vnesel novo vsebino v obliki smučišč.

DayZ je projekt, ki je imel od svojega rojstva ogromno problemov in razvijalcu ter založniku je treba čestitati, saj nad igro nista obupala in ji vztrajno dodajala novo vsebino in popravke. Igra je bila oktobra 2018 na smrtni postelji, saj jo je takrat igralo komaj 3k igralcev, kar je za večigralsko igro največkrat obsodba na smrt.

A igra se je od takrat pobrala, izdala en večji DLC in številke igralcev so začele naraščati. Prejšnji mesec je igro celo preigravalo nekaj več kot 45k igralcev, kar je igra dosegla samo davnega leta 2013, ko se je zgodil njen izid na Steamu.

Zdaj je na strežnike prispela nova posodobitev 1.11, ki ni dodala ravno veliko nove vsebine, ampak se je osredotočila na razne večje in manjše popravke. Igralci boste sedaj na helikopterskih pristaniščih v mestih Chernaurus in Livonii odkrili novo puško SVAL. Odpravljen je bil tudi hrošč pri vožnji avtomobilov, saj vas je izstop včasih premaknil na streho vozila.

A najbolj pomemben popravek se tiče zombijev, ki so bili težava že od izida igre. Ti bodo sedaj končno dobili nekaj mase in ob napadanju ne bodo več skakali skozi teksture, kar je prvič bilo videti smešno, a ko si na to naletel že stotič, je smeh že zamrl.

Posodobitev je že na voljo, popravki pa so bili tako obsežni, da je bil razvijalec primoran pobrisati ves napredek igralcev na vseh strežnikih. Vse spremembe popravka si lahko preberete na uradnem forumu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime