Razer predstavil moderna očala, ki vsebujejo vgrajene zvočnike

Razer želi razširiti svoje izdelke izven igričarstva in v zadnjih mesecih so začeli predstavljati izdelke, ki jih lahko uporabljamo tudi kje drugje, kot pa samo za računalniškim monitorjem. Njihova lastna kreditna kartica ni predstavljala nekih resnih inovacij, a že pri njihovi maski Hazel smo lahko videli, da imajo njihovi inženirji kar nekaj zanimivih idej.

Zdaj pa so predstavili morda svoj najbolj originalni izdelek: pametna očala Razer Anzu. Ta vam sicer ne omogočajo gledanja VR iger, saj so na prvi pogled videti samo kot povsem običajni, malce debelejši naočniki. Razer se je celo odločil, da tokrat gor ne bodo nameščali RGB razsvetljave, kar je bil od vedno štempelj njihovih izdelkov.

Razer

Vendar pa Anzu nosi kup koristnih karakteristik. Pri delu za računalnikom zatirajo nadležno modro svetlobo, kar bo vaše oči spočilo, primerne pa so tudi za nošnjo na soncu, saj nudijo UVA/UVB zaščito.

A seveda morajo imeti takšna očala v sebi tudi nekaj tehnologije. Razer Anzu tako v okvirju skrivajo zvočnike in vsesmerni mikrofon, na strani očal pa boste našli tudi kontrole na dotik, ki vam bodo omogočale predvajanje glasbe, pavziranje in preskakovanje pesmi. Za predvajanje glasbe očala povežete s telefonom preko Bluetooth povezave, Razer pa pravi, da baterija, ki jo polnimo preko USB kabla, zdrži do pet ur uporabe.

Razer

Anzu omogoča tudi klicanje in sprejemanje klicev, kar zadevo naredi dejansko zelo privlačno za nakup. Poskrbljeno je tudi za tiste, ki imate dioptrijo, saj se je Razer povezal s podjetjem Lensabl. To sicer ne pošilja izdelkov v Evropo, a na a na svoji strani imajo zapisano, da lahko odpošljejo izdelke za majhno doplačilo tudi v Slovenijo.

Razer Anzu zase zahtevajo 210 € in so že na voljo za nakup na njihovi uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime