Metro 2033 je brezplačen na Steamu, ostali deli pa so močno znižani

Kar se tiče brezplačnih ponudb iger na PC-ju, mora Metro franšiza zagotovo držati neki rekord. Prvi del Metro 2033 in nadaljevanje Metro Last Light sta bila že tolikokrat ponujena brezplačno, da se mi o teh ponudbah pošteno povedano ne da več pisati novic. Oba dela in njuni grafični nadgradnji Redux imam na Steamu, GOGu in Epic Games platformah in razvijalec 4A Games bi očitno res rad, da ljudje preizkusijo njihove igre.

Zdaj novo brezplačno ponudbo zopet ponuja Steam in če ste eden tistih redkih igralcev, ki morda te igre še nimate, potem lahko svojo kopijo prevzamete na naslednji povezavi, ponudbe pa bo konec 15. marca.

V obzir je treba vzeti dejstvo, da je to originalna verzija in ne predelava Redux, ki igro prenese v novejši pogon, izboljša grafične napake ter nadgradi nekatere igralne mehanike. Kljub temu imajo nekateri raje original, saj ta poseduje bolj okorne mehanike in bolj temno okolico in tako da tisti pravi “ruski” občutek igranja.

Steam trenutno nudi tudi večjo razprodajo Metro iger. Metro 2033 Redux stane 3,99 €, enako ceno nosi Metro Last Light, zadnji del Metro Exodus, ki je tudi edini, ki ga še niso ponudili brezplačno, pa je znižan za 66 % na 13,59.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime