Deathloop dobil nov igralni napovednik

Razvijalec Arkane je po igrah Dishonored in Prey malce spremenil svojo pot in začel delo na zanimivi prvoosebni akcijski igri Deathloop. Odkrito povedano mi še vedno ni čisto jasno, kaj naj bi ta igra sploh bila. Vem, da se bo dogajala leta 1960 in da bo naša glavna naloga, da v enem mestu pobijemo 8 pomembnih tarč ter da bo naše dogajanje postavljeno v časovno zanko.

A glede na zadnji napovednik mi je jasno tudi to, da je tole zagotovo igra, ki jo je razvil Arkane. Francozi so znani po izdelavi naravnost odličnih stopenj, ki omogočajo več različnih poti do cilja in tako bo tudi v Deathloopu. Poleg tega bomo imeli na razpolago posebno moč hitre teleportacije, ki je praktično enaka Blinku iz Dishonored naslovov in to nam bo omogočalo hitro prečkanje stopenj.

Kar nisem vedel do tega napovednika je dejstvo, da se bomo lahko skozi igro sprehodili tudi na skrivalni način in tarče odstranjevali, brez da bi sprožili alarm. Takrat se bo treba prikrasti sovražniku za hrbet ter pozorno opazovati za kamerami, ki jih bomo lahko tudi začasno onesposobili.

Vendar pa je več kot očitno poudarek na akciji, ki bo hitra in brutalna, na razpolago pa bomo imeli različna orožja, kot so mačeta ali pa težka strojnica Strelak 50-50. Deathloop bo ponujal ogromno pristopov in spet bo od igralca odvisno, katerega si bo na koncu izbral.

Igra je vsekakor zanimiva in komaj čakamo na izid, ki se bo zgodil 21. maja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime