GOG podarja igro XIII

Leta 2003 je igričarski svet prejel zanimivo prvoosebno streljačino s preprostim naslovom XIII. Čeprav igra ni podrla kakšnih prodajnih rekordov, je hitro postala kultni hit in lani smo po vseh teh letih celo prejeli predelavo izpod rok razvijalca PlayMagic.

In ta je bila popolna katastrofa, saj je razvijalcu nekako uspelo narediti gršo različico originala, temu pa so dodali še kup drugih hroščev, ki prej sploh niso obstajali. Ta predelavo si je zaslužila tudi častno mesto v naši lestvici najslabših iger leta 2020 in stvar je bila dejansko tako zanič, da sta se morala javno opravičiti tako razvijalec PlayMagic kot tudi založnik Microids.

Spletna trgovina GOG še vedno trži originalno igro iz leta 2003 in to sedaj v sklopu svoje pomaldne razprodaje igralcem ponudili popolnoma brezplačno. XIII zaradi svojega stripovskega grafičnega sloga še danes izgleda dobro, igra pa vsebuje tudi zvočno podajanje profesionalnih Hollywoodskih igralcev tipa David Duchovny, ki ga preprosto morate slišati.

Za svojo kopijo preprosto obiščite sledečo povezavo in kliknite velik zelen gumb “Claim the Game”. Ponudba je na voljo vse do 1. aprila.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime