GTA Online ta teden podarja pošten GTA$ bonus, če le opravite par kaskaderskih izzivov

Popularni GTA Online je za ta teden prejel novo vsebinsko posodobitev, ta pa se osredotoča na kaskaderske izzive, ki vam lahko pošteno napolnijo vaš virtualni bančni račun.

Vaša naloga je, da uspešno opravite 5 kaskaderskih podvigov na mapi, za to pa lahko uporabite motocikel ali pa vozilo na štirih kolesih. Kje lahko najdete lokacije skokov in kako jih opraviti na enostaven način si lahko ogledate na spodnjem videu, za uspešno opravljeno nalogo pa bodo vsi igralci nagrajeni z denarnim izkupičkom 500.000 GTA$, ki jih boste dobili na vaš bančni račun najkasneje do 14. aprila.

Ta naloga vam ne bi smela vzeti preveč časa, kljub temu pa je tega več kot dovolj, saj se akcija izteče šele 7. aprila. Med tem časom bo razvijalec tudi dvignil stopnje pridobivanja izkušenj na raznih igralnih načinih. Drop Zone vam bo v tem tednu prinesel trojne RP in GTA$ nagrade, Parachute naloge pa bodo poplačane dvojno.

Seveda vas čaka tudi kar nekaj večjih popustov, na katerih boste lahko porabili svoja virtualna sredstva. Več informacij si lahko preberete na uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime