Remedy pokazal različico igre Control za konzolo PlayStation 1

Prvi april je za nami in založniki ter razvijalci iger so se širom interneta pošteno pozabavali in marsikje tudi nahecali svoje sledilce. Nekatere šale so bile manjše, druge spet bolj obsežne in so včasih celo šokirale. Razvijalec Remedy vsekakor spada v tabor tistih, ki so si za svojo potegavščino vzeli nekaj ur razvojnega časa.

Na splet so namreč poslali video, ki prikazuje kako bi bil videti njihov zadnji naslov Control, le da bi ga tokrat gledali v grafični podobi konzole PlayStation 1. In treba je reči, da je zadeva prava vizualna poslastica in bo zaigrala na nostalgično noto vsakega starejšega igralca, ki se še spomni dni, ko so igre premogle komaj kaj 3D grafike.

Ta “predelava” je precej verna izvirniku: junakinja Jesse lahko lebdi nad tlemi, se hitro izmika izstrelkom in uporablja svojo spreminjajočo se pištolo. Ta sicer ni dobila grafičnega modela, tako da se zdi, kot da Jesse strelja samo s prsti, ampak to je samo še en čar tele predelave.

Takšni projekti so v zadnjih mesecih postali precej popularni. Spomnimo se, da je nekdo na enak način predelal igri The Witcher 3 in Cyberpunk 2077 in res samo še čakamo, da nekdo iz takšne šale naredi pravi projekt.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime