E3 se letos vrača v digitalni obliki

Popularni sejem E3 je bil lani odsoten, saj je koronavirus ujel organizatorje nepripravljene in glede na to, da je to dogodek, ki pod eno streho gosti tisoče novinarjev iz celega sveta, je bila takšna izvedba s pravilnimi karantenskimi ukrepi praktično nemogoča.

Situacija se je od lani komaj kaj izboljšala, zato je prevladoval med igralci strah, da bo E3 tudi letos zamudil svoj rok. A temu ne bo tako in organizatorji so včeraj sporočili, da bo letošnji E3 povsem digitalen in brezplačen za prav vse gledalce.

E3 je v sodelovanje zvabil tudi nekatere večje razstavljavce, kot so Microsoft, Nintendo, Capcom, Konami, Ubisoft, Koch Media, Warner Bros in Take-Two Interactive. To so velika imena in res nas veseli, da se E3 vrača, saj smo lani dobili ogromno manjših dogodkov, nihče od njih pa nas ni zares navdušil. Upamo, da bo E3 po žaromete zvabil napovedi kakšnih večjih iger, čeprav bodo še vedno manjkali nekateri večji igralci, kot so Activision, EA in predvsem Sony. A ti so se odpovedali E3 nastopu še preden je med nami zapel koronavirus.

Dobili smo tudi datum. E3 2021 se bo odvil med 12. in 15. junijem, organizatorji pa napovedujejo tudi sejem v 2022, ki naj bi se odvil v klasični obliki.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime