F1 2021 prihaja julija in tule je prvi napovednik

Založnik Codemasters že dolgo skrbi za digitalno dirkanje v Formuli 1, saj so samo njihove roke držale uradno F1 licenco. Lanska verzija dirkanja je kar malce presenetila, saj so končno ujeli svoj ritem in spočeli res pošteno simulacijo in igralci za F1 2021 samo še napredek.

Letošnjo verzijo bo prvič izdal založnik EA, ki je lani za več kot milijardo dolarjev kupil Codemasters. Igra ne bo zaradi tega ničesar izgubila, tako da lahko v F1 2021 zopet pričakujemo vse uradne voznike, bolide in proge, ki krasijo tudi prenose po televiziji. Čakajo nas različni igralni načini, med katerimi izstopa predvsem grajenje kariere v Braking Pointu. V njem bomo lahko ustvarili svojega dirkača in ga pospremili od skromnih začetkov v F2 vse do šampiona v Formuli 1.

Prvi napovednik ni žal pokazal kakšnega igranja, saj lahko v bistvu gledamo samo v premikajoče slike z napisi. Smo pa dobili vsaj datum izida, ki se bo zgodil 16. julija.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!