Danes si v živo oglejte prenos finala WOOP! turnirja iz igre League of Legends

Posodobitev novice – 18.04.2021 @ 10:30
Zaradi nepredvidljive situacije smo primorani odpovedati stream CS:GO finala. Finale bo potekal, a brez prenosa v živo, bo pa na voljo tekom tedna na HOPsi Youtube kanalu.

Po težkih borbah smo vendarle dobili finaliste WOOP! arena turnirjev iz iger League of Legends in Counter-Strike: Global Offensive, ki se bodo v spektakularnih bitkah pomerili za naslov najboljšega.

Finale obeh obračunov bomo prenašali v živo preko našega YouTube kanala, ki spodaj že odšteva ure do prvega spopada.

Prvi finale se bo odvil to nedeljo, ob 13.30, najprej pa bomo spremljali odvijanje finala v igri League of Legends turnirja. Tega bomo speljali v navezi s StageOne, za komentatorsko mizo pa boste lahko spremljali Roka “Sivka Senior” Čevka in Miho “Bearchu” Medveda.

Za naslov najboljše LoL ekipe v Sloveniji se bosta udarili moštvi “wpyiyi” in “Cyber Wolves – White”. Čaka nas napeta bitka, ki bo zagotovo vsebovala cel kup preobratov in adrenalinskih končnic.

Po zaključku Logitech League of Legends turnirja pa se bomo preselili v spopad dveh najboljših ekip turnirja Counter-Stike: Global Offensive. Za komentiranje bo poskrbel Anže “Wortex” Novak (žal Wortex zaradi smrti svojega psa ne bo mogel komentirati), finale pa bo gostil ekipi “oniChan” in “SefiTelovadnice”. Tudi tu ne pričakujemo ničesar drugega kot pa napetega streljanja, prenos v živo pa se začne ob 17.00.

Zmaga v teh bitkah pa ne pomeni tudi dokončne zmage vojne. Vse finalne ekipe bomo 25. aprila gostili tudi v WOOP! centru zabave v Ljubljani, kjer se bodo za dokončno zmago borile v zabavnih rundah Laser Taga in sobah pobega. Na ta dan ste toplo vabljeni tudi vsi obiskovalci, ki boste lahko finalistom segli v roko, se slikali s kakšnim vplivnežem in preizkusili vse zabavne dejavnosti, ki vam jih ponuja Woop!.

Ni še prepozno za sodelovanje, saj še vedno pobiramo prijave za igri Rainbow Six: Siege in Valorant, že jutri pa se bodo odvile kvalifikacije za igro Fortnite.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime