Cyberpunk 2077 je pol leta kasneje še vedno hroščata polomija

Razvijalec CD Projekt RED od izida svoje igre Cyberpunk 2077 pridno dela na krpanju igre, ki so ji hrošči ob izidu mezeli iz vsake špranje. Vmes so naleteli še na en velik problem, ko so jim hekerji vdrli v sistem in izmaknili izvorno kodo, da sploh ne omenjamo vseh težav s koronavirusom.

Igra je nedolgo nazaj prejela ogromno posodobitev 1.20, ki je odpravila več kot 500 hroščev in je v velikost merila več kot 30 GB. Nekaj dni nazaj smo prejeli dodano posodobitev 1.21, ki je še dodatno zloščila nekaj napak. Lahko zdaj igro brez pomislekov priporočimo vsakemu in so bile odpravljene tiste največje težave? Na žalost ne.

Just watching my $157,000 car destroy itself trying to find me. from r/cyberpunkgame

CDPR bo potreboval še nekaj mesecev, da odpravi vse tiste težave, ki igralca zmotijo praktično na vsakem koraku in če obiščete uradno Reddit vejo boste našli kup smešnih video izsečkov hroščev, ki že dolgo niso več smešni. Kot sem zapisal v svoji recenziji, Cyberpunk 2077 je presneto zabavna igra, a če vas motijo hrošči in za njih nimate potrpljenja, potem se igre izogibajte. Moje mnenje se ni spremenilo do danes, saj sem včeraj igro, po vseh teh popravkih, tudi sam preizkusil.

Cars are amazing! from r/cyberpunkgame

Hroščev mi ni bilo treba dolgo iskati. Izbral sem si naključno nalogo, ki mi je naložila, da moram skrivaj spremljati sestanek neke skrivnostne skupine. Naloga se začne in pripelje se avto, ki se je zaradi hrošča parkiral postrani, na samo dveh kolesih. Nato sem vrgel bombo in začela se je akcija. Enemu nasprotniku je takoj odpovedal umetna pamet in samo stal je pri miru, medtem ko sem ga polnil s svincem. Nato sem se usedel v avto in poskušal povoziti zadnjega sovražnika, a sem se zapeljal naravnost čez njega, on pa ni staknil nobene poškodbe. Nato sem se teleportiral do podajalca naloge in medtem ko sem se sprehajal po ulici je pri enem prodajalcu začel trzati prodajni voziček, saj je imela očitno fizika igre neke težave. Vse to v nekje 20 minutah igranja. Eh.

can’t shake the feeling I’m Being followed… from r/cyberpunkgame

Cyberpunk 2077 še vedno ni na voljo za igranje v PlayStation trgovini in analitiki pravijo, da se bo verjetno tam pojavila šele takrat, ko bo na voljo verzija za PlayStation 5. Če igre morda še niste preizkusili, potem svetujem dodatno potrpežljivost. Igra je sicer igralna že zdaj, a pripravite se na okrnjeno izkušnjo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime