Resident Evil 4 VR izide še letos, dobili smo nov igralni posnetek

Oculus je na svoji včerajšnji konferenci pokazal nekaj svojih prihajajočih projektov za VR očala Quest 2 in čeprav je bila cela predstavitev bolj kot ne izguba časa, smo vsi gledali zadevo samo zaradi tega, da bi videli kakšne nove informacije glede že napovedane VR predelave igre Resident Evil 4.

Pričakovali smo konkreten igralni napovednik in soliden datum izida, žal pa od tega ni bilo nič. Resident Evil 4 je bil samo na hitro omenjen in dobili smo nekaj sekund novega igranja, je pa bilo vsaj to pospremljeno z nekaj novimi informacijami.

VR predelala 4500 tekstur ter nadgradila ločljivost, igranje pa je bilo prirejeno VR premikanju in kontrolerjem. Premikali se bomo lahko tekoče z gobico ali pa preko teleportiranja, največ dela pa je bilo vloženega v rokovanje z orožjem. Vse pokalice bodo sedaj na našem telesu, tako da boste morali fizično poprijeti za vsako orožje, v vsaki roki pa bomo lahko držali po eno orožje. To ni bilo možno v originalni igri, tako da je bilo treba prilagoditi tudi težavnost sovražnikov, saj lahko z dvema orožjema hitro pospraviš celo sobo zombakljev.

Datum izida je postavljen za konec leta 2021, tako da nas čaka še nekaj potrpežljivega čakanja. K sreči se bomo pred tem lahko že naslednji mesec zabavali v Resident Evil Village.

Mimogrede, če vas zanima malce VR igranja, a vam je nakup naprave potrata denarja, potem lahko opremo tudi najamete in to za res nizko ceno. Spletna trgovina EIGRE ponuja najem Questa 2 in tudi bolj dragega Indexa, kar je odlična priložnost, da vidite, če je VR igranje nekaj, kar bi bilo za vas.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime