The Witcher 3 je v 4K in s 50 modifikacijami videti naravnost čudovito

Poglejte, te dni je zanimivih novic glede igričarske industrije bolj malo, saj je koronavirus prestavil cel kup izidov. Tako da je včasih treba spisati kakšen stavek o starejših igrah, ki jih morda kdo ni preigral, a ob vsej suši naslovov zna takšna igra priti zelo prav.

To še posebej velja za primer igre The Witcher 3, saj veliko igralcev trenutno potrpežljivo čaka, da razvijalec do konca popravi Cyberpunk 2077 in če ste si zaželeli nekaj njihove prejšnje magije, potem je najboljša vrnitev na njihov magnum opus. Ta je še vedno videti čudovito in to je nedavno pokazal tudi YouTube kanal Digital Dreams.

YouTuber je zagnal igro v ločljivosti 4K na grafični kartici RTX 3090, v svojo zabavo pa je vključil še 50 modifikacij, ki lepoto še dodatno nadgradijo. Med modifikacijami najdemo bisere, kot sta denimo Vanilla Lighting and Weather 2.0, ki nadgradi vreme in The Witcher 3 HD Reworked Project 12.0, ki poskrbi za predelavo vseh tekstur.

Dobra novica je, da je Digital Dreams popisal vseh 50 modifikacij, ki jih je uporabil pri izedalvi tega čudovitega posnetka. Obiščite sledečo povezavo in povsem na dnu boste našli datoteko Modlist 2020 v2.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime