Pokimane najavila svoj prvi jacuzzi prenos v živo

Pisali smo že o tem, da ima pretočna platforma Twitch resne probleme s preveč seksualno vsebino. Ta se navadno odvija v nekem bazenu ali jacuzziju, brhka dekleta pa v zameno za donacije na svojo telo s flomastrom pišejo imena svojih gledalcev, medtem ko jahajo napihljive blazine.

To početje se je izkazalo za izjemno dobičkonosno in ne krši Twitcev pravilnik, tako da se zadeva hitro razpasla po platformi. Seveda pa novi trend ni všeč vsem – še posebej so proti njemu veterani te platforme, ki so takšne prenose v živo označili za nagnusne in preprosto nesprejemljive.

Eno vidnješih imen, ki je bilo proti takšnim streamom je Pokimane. Trenutno drugo najbolj popularno dekle Twitcha se je v enem od svojih prenosov v živo dotaknila ravno te teme in povedala, da bi moral kakšen Twitchev moderator zadevo dobro pogledati in proizvajalce takšne vsebine opozoriti na njihovo početje, saj bi s tem zajezili poplavo jacuzzi streamov, ki so se zdaj razpasli povsod.

To so močne besede, ki pa jih je streamerka nedavno požrla, saj je na Twitterju najavila svoj lasten jacuzzi prenos v živo. Ta bo spočet v navezi s skupino OfflineTV, ki vsebuje druge popularne streamerje kot so Scarra, LilyPichu, Disguised Toast in Yvonnie. Prenos v živo se bo zgodil na njen rojstni dan 14. maja, ko bo Pokimane dopolnila svoje 25. leto.

Njena Twitter izjava je pridobila precej pozornosti, saj verjetno veliko gledalcev pričakuje kakšno vročo kopel, kot jih pripravlja prvo ime ženske Twitch scene Kaitlyn “Amouranth” Siragusa. A zelo verjetno bo vse zavito v komično plat, saj so tudi ostali člani OfflineTV-ja šaljivci, ki se znajo iz aktualnega trenda jacuzzi prenosov pošteno ponorčevati.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime