Novi napovednik za Prijatelje prikaže močno postarane igralce

HBO je včeraj izdal daljši napovednik za prihajajoče ponovno snidenje Prijateljev, ki ga oboževalci te serije čakajo že zelo dolgo. Nedavno smo dobili kratki dražilnik, zdaj pa smo dobili vpogled v utrinke iz snemanja, ki je bilo videti hudo zabavno.

Kot lahko vidimo v napovedniku se bo ekipa igralcev zopet spopadla v kvizu, obujali bodo spomine, klepetali s posebnimi gosti ter se zabavali za mizo ob branju scenarija iz epizode “The One Where Everybody Finds Out”.

A iz napovednika je kristalno jasna tudi ena stvar: od zadnje epizode je preteklo že 16 let in ta leta se pošteno poznajo na obrazih vseh igralcev. Zanimivo je, da je bil v prvi sezoni najmlajši igralec Matthew Perry, ki je takrat štel 24 let, danes pa jih šteje 51. Poglejmo si kratko razpredelnico vseh igralcev po letih.

IgralecStarost 1. sezonaStarost danes
Matthew Perry2451
Jennifer Aniston2552
Matt LeBlanc2653
David Schwimmer2754
Courteney Cox3056
Lisa Kudrow3157

Čeprav je bil Matthew na začetku najmlajši in Lisa Kudrow najstarejša, sta se skozi čas vlogi očitno zamenjali. Perry je imel za sabo težke čase, saj postal močno odvisen od tablet in alkohola, tako da se sploh ne spomni snemanja nekaterih sezon. Lisa po drugi strani kljub svojim 57. letom izgleda dobro in je očitno edina poleg Matta LeBlanca, ki ni posegla po plastičnih operacijah. Jeniffer Aniston je prav tako videti dobro, David Schwimmer pa ima nekam čudno upadel obraz – kot da bi bil žrtev neuspele plastične operacije. Z umetnimi posegi je seznanjena tudi igralka Courteney Cox, ki pa je zdaj videti bolje kot pa v preteklosti.

Napovednik pokaže tudi nekatere druge zvezdnike in znane osebnosti, ki bodo plodno sodelovale pri snemanju te posebne epizode. Ljudje se sicer glasno pritožujejo nad voditeljem Jamesom Cordenom, ki naj bi se v javnosti obnašal kot prava diva. Med izsečki lahko vidimo tudi igralko Maggie Wheeler, ki je v seriji igrala nadležno Janice, Maggie pa je danes starejša od vseh prej naštetih zvezdnikov, saj bo avgusta praznovala že svoj 60. rojstni dan.

Vsekakor bomo ob premieri potočili kakšno nostalgično solzico, to posebno epizodo pa bomo lahko gledali 27. maja samo preko pretočnega servisa HBO Max.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime