Tista posebna epizoda Prijateljev dobila prvi dražilnik in končno tudi datum izida

Zdi se, da že celo večnost čakamo na ponovno združitev igralcev slavne serije Prijatelji. Zadeva je imela to smolo, da je bila napovedana ravno pred koronavirus pandemijo, nato pa so se začela prestavljanja izidov.

Situacija po svetu se je zdaj končno začela umirjati (no, vsaj kar se tiče korone), tako da so se igralci Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry in David Schwimmer končno srečali na originalni lokaciji snemanja Burbank Warner Bros. Studio ter presneto zadevo tudi posneli. Sledila je post-produkcija, HBO pa je včeraj končno tudi napovedal uradni datum izida in tudi pokazal prvi dražilnik.

Ta pokaže sprehajanje ikonične ekipe po ulici, na koncu pa se izpiše napis The One Where They Get Back Together. Datum izida je napovedan za 27. maj, zadevo pa bomo gledali samo na pretočnem servisu HBO Max. Seveda upamo, da zadeva kasneje pride tudi na običajno HBO Go, ki ga Slovenci dejansko lahko gledamo.

Treba je zapisati, da tole NE bo nova epizoda tistih Prijateljev, ki smo jih vajeni iz televizijskih ekranov. Šlo bo v bistvu za pogovorno oddajo, v kateri bodo igralci obujali spomine na snemanje. Igralec David Schwimmer je v oddaji The Graham Norton Show povedal, da ne bodo igrali svojih likov, a da znajo morda prebrati nekaj iz scenarija, kar bo zagotovo navdušilo vse oboževalce, ki si ponovnega snidenja vseh igralcev veselijo že vse od takrat, ko se je leta 2004 odvila zadnja epizoda.

Pri tej posebni pogovorni oddaji se bodo pojavili tudi nekateri drugi slavneži kot so nogometaš David Beckham, Lady Gaga, Tom Selleck in Justin Bieber. Nekateri med njimi, kot sta Selleck in Reese Witherspoon, so v seriji odigrali stranske vloge, medtem ko so ostali samo veliki oboževalci.

27. maja bomo tako lahko gledali postarane zvezdnike in preklinjali hitri pretok časa ter se soočali s svojo smrtnostjo. Se spomnite Rossove in Racheline hčerke Emme? Tistega dojenčka je igrala igralka Noelle Sheldon, ki je letos dopolnila svoje 18. leto.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime