Sony najavil junijske PlayStation Plus igre

Majska ponudba iger za PlayStation Plus naročnike se počasi izteka in igralci lahko samo še do 31. maja aktivirate igre Battlefield 5, Stranded Deep in Wreckfest. A brez skrbi, saj junijska ponudba ne zamuja in Sony je za svoje naročnike pripravil trojico novih iger.

Tako kot v prejšnjem mesecu ponudba zajema dve igri za PlayStation 4 in eno, ki jo lahko aktivirajo samo lastniki konzol PlayStation 5.

V ponudbi najbolj izstopa igra Star Wars: Squadrons, ki je izšla oktobra lani. Gre za zanimivo vesoljsko streljačino, kjer enkrat za spremembo svojih vojnozvezdnih avantur ne doživljamo na nogah, ampak sedeč v vesoljski ladjici, ki pripada bodisi Republiki ali pa Imperiju. Igralci lahko uživate v zanimivi zgodbi, na voljo pa je tudi večigralstvo, tako da naslov vsebuje kar nekaj ur zabave. Bonus pri tem naslovu je še podpora za VR igranje.

Druga igra sliši na ime Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown, ki je v bistvu povsem nova prenova originala. Čaka vas nadgrajena grafična podoba ter pošten izbor 20 pretepačev, vsak od njih pa vsebuje svoje unikatne poteze in kombinacije udarcev. Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown bo za aktivacijo na voljo kar dva meseca in bo iz PlayStation Plus ponudbe izginila 2. avgusta.

Za konec je tu še Operation: Tango, ki je v bistvu sodelovalna vohunska igra za dva igralca. Ena od posebnosti tega naslova je dejstvo, da oba igralca za igranje potrebujeta mikrofon, vajine naloge pa bodo obsegale tipične objektive vohunov: prikrito smukanje, nabiranje dokazov in prikrito odstranjevanje barabinov, ki grozijo uničenju sveta. Operation: Tango bo za aktivacijo na voljo samo lastnikom konzol PlayStation 5.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime