Igra Days Gone na PC-ju že začela dobivati modifikacije, ki omogočijo masovne horde zombijev

Ko je Sony napovedal predelavo zombijaške igre Days Gone za PC so moje misli takoj skočile na potencial, ki ga bodo zdaj lahko odklenili modderji. Igranje s kodo na PlayStation konzolah ni omogočeno in samo PC platforma omogoča vsem oboževalcem, da igro malce spremenijo in v njo pripeljejo nekaj nove vsebine iz strani igralcev.

Days Gone morda ni požel fantastičnih ocen, a tako igralci kot kritiki se strinjajo, da igra vsebuje eno fantastično mehaniko, ki je nismo v takšni meri srečali nikjer drugje. Govorimo o hordah zombijev, ki so sicer redni spremljevalec iger in filmov, kjer se štorija vrti okoli ponovnega vstajenja nemrtvih. A Days Gone je končno vpeljal resnične mase zombijev, ki vam s svojo številčnostjo poženejo strah v kosti in ne ostane vam drugega kot pa masovno iztrebljanje človeškega črvivega mesa.

Te mase nemrtvih so navduševale že v originalu na konzoli PlayStation 4, modder Aigmir pa se je odločil njihove številke še dodatno napihniti, vendar pa se je k delu spravil preudarno. Horde bodo zdaj resda večje, a so po številčnosti razdeljene na 6 kategorij, kar naj bi ustrezalo originalni viziji razvijalca Bend Studio.

Tako boste po svetu naleteli na minimalne horde, ki štejejo samo 200 nemrtvih glav, na vrhu lestvice pa je nepregledna horda zombijev, ki vsebuje kar 670 članov. Modder je na splet poslal tudi nekaj igralnih napovednikov in kakor vidite pri taki masi trpijo sličice na sekundo, a morda je to samo posledica šibke strojne opreme.

Avtor priporoča, da ob namestitvi modifikacije začnete tudi novo igro, zadevo pa lahko prenesete na naslednji povezavi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime